Kezdődik az ebek összeírása Kanizsán

A város honlapján megjelent felhívás szerint az ebrendészeti feladatok ellátása érdekében, valamint a veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira figyelemmel április 15. és 2015. május 31. között végzik a város közigazgatási területén tartott ebek összeírását.

Az összeírás önbevallásos módszerrel történik, melyhez a szükséges nyomtatvány beszerezhető a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadójában, vagy letölthető a www.nagykanizsa.hu  honlapról.

Az ebösszeíró adatlapot legkésőbb 2015. május 31-ig az önkormányzathoz kell visszajuttatni személyesen vagy postai úton.

Nem kell kitölteni az összeíró adatlapot abban az esetben, ha az ebet gazdája az önkormányzatnál már bejelentette, az eb jelenleg is a tulajdonában van és azt Nagykanizsa területén tartja.

A kitöltéssel kapcsolatos tájékoztatás a Polgármesteri Hivatal alagsori ügyfélszolgálatán kérhető ügyfélfogadási időben.

Az összeírásról szabályairól, illetve a fizetendő ebrendészeti hozzájárulásról itt található részletes információ:  http://www.nagykanizsa.hu/index.php?m=3&id=2060