KOLLONAY 50 KONCERT –több mint 50 fellépővel

plakat_1000Részletek a Görög, Ír, Anima Gospel, Dejavu és a Vizek Zenéje koncertekből, kórusok, zenekarok, énekesek, zenészek, táncosok közreműködésével. Válogatás a legjobb dalokból, több mint 50 fellépővel.

Születésnapi koncert Nagykanizsa zenei életének legjobbjaival!

A Kollda Produkciós Iroda bemutatja a

„KOLLONAY 50”

Koncertet.

2014.12.17., szerda, 19.00 óra., HSMK, Színházterem.

Fellépők:
Zenekarok: Kollonay Zoltán és zenekara, Coffee Band, Free Hands Music Group, Senseway Project.
Zongora: Kollonay Zoltán. Ének: Nigel Brown a. Bonczók Norbert. Buzuki: Sarantis Mantzourakis. Dobszerelés, ütőhangszerek: Kőfalvi Csaba, Pálosi Róbert, Gráber Szabolcs, Smuk Tamás. Szintetizátor: Kollonay Krisztina, Gáspár Tamás. Trombita: Tatár Csaba, Horváth Bálint, Magyar Péter.
Furulya és fuvola: Balogh József, Baki Andrea. Hegedű: Németh Ferenc, Cselló: Jakobovics Nikoletta. Basszusgitár: Kováts Tamás. Szaxofon: Vámos Béla. Kórusok: Anima Kórus és Zenekar , Királyi Kórus, Nagykanizsa Város Vegyeskara. Balett művész: Baj-Pulai Viktória. Görög tánc: Szeltner László, Micopulu Athena.
Karnagyok: Kollonay Krisztina, Vámosné Fordán Yvette.
Hastánc: Mánfai Júlia, Horváth Boglárka, Nagy Kata. Magyar néptánc: Kócza Attila, Horváth Eszter.
Kollonay Zoltán zongoraművész, zeneszerző, 1964-ben született Magyarországon, édesanyja görög, édesapja magyar. A Budapesti és Bécsi Zeneakadémián tanult. Magyarországon több zongoraversenynek volt első helyezettje. Színes előadói, zeneszerzői, improvizáló egyéniség, sokféle stílust, és előadói hagyományt ötvöz játékában. Zongorán, szintetizátoron és orgonán adja elő saját darabjait szólóban vagy zenekara kíséretében. Zeneszerzői stílusa híd a klasszikus, görög és a könnyűzene között. Koncertjei a megszokottól különlegesebbek. Varázslatos új zenei élményt adnak ínyenceknek. „Kollonay igazi világzenész. Sem határok, sem stílusok nem állják útját.” (Napi Ász napilap). Így ír magáról: A zene az életem. Nem csak olvasom és előadom, hanem alkotom is. Az improvizáció és a zeneszerzés szabaddá tesz, izgat a kreativitás. Szeretek hagyományok alapján, különböző stílusok és lehetőségek közt mindig valami újat keresni a szépség, az érzékenység, és a szenvedélyek hullámai között.