Közlekedési balesetek a hétvégén Zala megyében

Betolta a motort az Ignis hátuljába

Egy Suzuki személyautó és egy motoros ütközött össze a 76-os főúton szombaton 18 óra 40 perckor. A 28 éves motoros férfi az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett. A rendelkezésre álló adatok alapján a motoros Nagykapornak irányából Zalacsány irányába közlekedett Honda CB900 típusú motorkerékpárjával, amikor a Suzuki Ignis hátuljának ütközött. A Suzukit vezető 43 éves zalaegerszegi férfi nem sérült meg. Az ütközés következtében a motoros férfi az úttestre esett, a mentők kórházba vitték. A baleset körülményeit a Keszthelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

 

A kanyarnak vége volt, a kanyarodásnak nem

Vízelvezető árokba hajtott az a 33 éves férfi, aki az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett, amikor 2014. június 20-án 14 óra 50 perckor a 7536-os számú úton Opel Astra típusú autójával balesetet szenvedett. A rendelkezésre álló adatok szerint a sofőr Borsfa irányába haladt, amikor egy balra ívelő útkanyarulatot elhagyva a bal oldali vízelvezető árokba hajtott, majd egy fának ütközött. A sérültet a mentők a nagykanizsai kórházba vitték. A baleset körülményeit a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

 

Felhajtott a járdára, fának ütközött

Egy fának ütközött az a 20 éves nagykanizsai férfi, aki az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett 2014. június 20-án 19 órakor Nagykanizsán. A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalember Opel Astra típusú személyautójával közlekedett a Bajcsy-Zsilinszky úton, a Vár utca irányából a Homokkomáromi utca irányába, amikor eddig még tisztázatlan körülmények között felhajtott a járdára, majd egy fának ütközött. A balesetben sérült vezetőt a mentők kórházba vitték. Az eset körülményeit a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.