Közlekedésrendészeti kategóriában kanizsai az Év Rendőre!

A Rendőrség Napja alkalmából példamutató szolgálatellátásuk elismeréseként dr. Pintér Sándor belügyminiszter „Év Rendőre” kitüntető címeket adományozott.

Közlekedésrendészeti kategóriában ebben az évben Végvári Zoltán rendőr főtörzszászlós, a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály helyszínelő és balesetvizsgálója érdemelte ki ezt a címet. A cikk feletti, a kitüntetetteket bemutató fotón Végvári Zoltán balról az első.

Végvári Zoltán hivatásos szolgálatát 1997. július 1-jén kezdte meg a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, járőrként. 2003-tól járőrvezetőként dolgozott, 2005 óta helyszínelő- és balesetvizsgálóként végzi munkáját, közel 10 éve. Az elmúlt évben közel száz baleset helyszínén intézkedett. Aktívan részt vesz és méltóan képviseli a rendőrséget az „Iskola rendőre” programban, a gyermeknapi rendezvényeken, falunapokon, kulturális rendezvényeken. Munkájában a maximumra törekszik, ismereteit folyamatosan bővíti. Hosszú évek óta megbízható munkatársként kiemelkedő és egyenletes munkateljesítményt nyújt, szakmai tudása alapján példaként állítható a rendőrség állománya elé. (police.hu)