A Magyar utca két vége

Kifakadtak a 8800.hu olvasói a Magyar utca városközponti szakaszának díszburkolata kapcsán http://www.8800.hu/aktualis/diszburkolatot-kap-magyar-utca-egy-resze/. Volt, aki azt tette szóvá, hogy az új burkolat mellett még kontrasztosabb látvány az Erzsébet tér északkeleti oldalán a volt nyomda épület és a mellette lévő romtelep. Mások a Magyar utca másik végéről írtak:

fejbe„És az innentől csodaszép Magyar Utca Másik Végével mikor lesz valami??? A Kerékpárút helyreállítása, ill. a hatalmas kátyúk, a vasúti átjáró „megreformálása” mikorra várható? Arról már nem gondoskodik senki.! FÉL ÉVE Áll Ott, nap mint nap biciklivel arra közlekedve kész életveszély! Párszor majdnem elütöttek már arra a Drága Autósok, hiába vagyok sárgában,elöl – hátul díszkivilágítással,az út legszélén! Persze, akkor én leszek a hibás, nem a drága épittetők, akik ottfelejtettek mindent Félbe, FÉL ÉVE, amitől közlekedni a Bicikliúton Nem lehet, olyan „Kátyús”!!!!!”

Jó egy hónapja már, hogy a 8800.hu-n szóvá tettük a Magyar utca vége – Palin közötti kerékpárút használhatatlanságát. Kb. 3 hete megjelent egy közlemény, miszerint megkezdődött ott a helyreállítás. Vasárnap elmentünk, megnéztük, lefotóztuk. Nos, valóban megkezdődött……

De ha 3 hét alatt mindössze arra futotta az erőből, hogy a csatornafedeleket szintre emelték, néhányszor 10 métert lebetonoztak, illetve a rossz burkolatot felszedték, akkor most már nagyon sietniük kell a kivitelezőknek. A természet még kegyes hozzájuk, a következő napokra is jó, munkára alkalmas időt jósolnak. Elég lesz ez a befejezéshez?

(További képek a jelenlegi állapotról a cikk alatti galériában)