Megvan a komatál nyertese!

bele1-Délután a mangalica termékeiről híres letenyei vállalkozó Ságvári Endre közreműködésével kisorsoltuk annak a szerencsés olvasónak a nevét, aki 126-od magával azzal szerzett esélyt a nyerésre, hogy leadta voksát a nagykanizsai Török-kút elhelyezésével kapcsolatban. Ságvári Endre lesz a főszereplője a szombati Vásár(olj) Kanizsán! programnak, böllér bemutatót tart az érdeklődőknek. Ő adja majd át nyereményét a nyertesnek.

bele-sorsolásA sorsolást a már korábbi játékok során kialakított rend szerint tartottuk. A beérkezett voksokat, leveleket ábécérendbe szerkesztettük, hat ívre tördeltük.  Ságvári úr először összekeverte, majd besorszámozta az íveket. Ezt követően egy dobókocka segítségével kisorsolta a győztes nevét tartalmazó ívet. A kocka a dobást követően a legnagyobb lehetséges értéket mutatta. Következett egy újabb dobás, ezúttal már négy kockával. A kockák együttes értéke 15 volt, azaz a 6. íven a 15. sorszám melletti név gazdája a nyertes.

Ő az:

 bele-név

Strényi Anna ! Gratulálunk!

Kedves Anna! Várjuk gyors jelentkezését a szerkesztoseg@8800.hu címen, hogy a komatál szombati átadásának körülményeit egyeztetni tudjuk.