MINDENRE VAN MEGOLDÁS – Téged is szolgál a SZOLGÁLTATÓHÁZ!

Egy város akkor működik jól, ha az ott élők mindennapi gondjaikra gyors és biztonságos megoldást találnak. Statisztikák mutatják, hogy a legtöbben ma már ehhez az internetet hívják segítségül. Nem reklámokat, hanem olyan felületeket keresnek, ahol az adott témáról a lehető legtöbbet tudhatnak meg, s ahol az adott feladat megoldására vállalkozók a lehető legtöbbet mondanak el magukról, munkájukról, szakmai tapasztalataikról. Ilyen hely a mi virtuális SZOLGÁLTATÓHÁZUNK!
A klasszikus, valóban létező egykori szolgáltatóházak azért voltak jó helyek, mert ott egy helyen lehetett sok terület szakembereit, szolgáltatásait megtalálni. A www.8800.hu is ilyen SZOLGÁLTATÓHÁZ kialakítására törekszik! Azt szeretnénk, ha itt a várossal kapcsolatos friss és érdekes hírek vagy éppen a régi iskolai képek mellett mindennapi problémáik megoldására is találnának információkat.
Beszorult a zár? Eltörött a szemüveg? Javításra szorul a gyermek biciklije? Fel kellene tölteni az otthoni barkács készletet? Alkatrészt venne autójához? Netán eladná autóját, vagy éppen másikat vásárolna? Utazást tervez? Nyelvet tanulna? Gyorsan taxi kellene? Orvost vagy éppen patikát keres?
A végtelenségig lehetne még tovább sorolni a kérdéseket. Mi azt szeretnénk, ha a kanizsaiak inkább előbb, mint utóbb megszoknák, hogy ilyenkor nem a valahová már régen félredobott újságot, katalógust kezdenék el keresgetni, hanem gyorsan leülnének a számítógép mellé, s néhány kattintás után már meg is találnák a megfelelő szakembert a www.8800.hu SZOLGÁLTATÓHÁZÁBAN. Már most is több mint kéttucatnyi kanizsai, jobbára szolgáltató vállalkozás érhető el itt, s azon dolgozunk, hogy rövid időn belül a lehető legszélesebb spektrumban tárjuk az olvasók elé:

KANIZSÁN MINDENRE VAN MEGOLDÁS, CSAK JÓ HELYEN KELL KERESNI, ITT:

WWW.8800.HU – SZOLGÁLTATÓHÁZ.