Motorbalesetével bukott le egy férfi Nagykanizsán

Az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett egy 35 éves zalaegerszegi férfi abban a közlekedési balesetben, amely 2014. szeptember 16-án 18 óra 15 perckor történt Nagykanizsán.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi a Vár úton közlekedett a Zrínyi út irányából a Bajcsy-Zsilinszky út felé Piaggio típusú segédmotor kerékpárjával, amikor eddig még tisztázatlan körülmények között megcsúszott, majd a szegélynek ütközött és leesett a motorról. A férfit a mentők a nagykanizsai kórházba vitték.

A baleset körülményeit a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A helyszínelés során a nagykanizsai rendőrök megállapították, hogy a segédmotoros kerékpárként használt jármű egy rendszámköteles Piaggio Beverly 200-as motorkerékpár, melyet a tulajdonosa nem helyezett forgalomba, továbbá nem rendelkezett a kategóriához tartozó vezetői engedéllyel sem, illetve nem volt biztosítása, így a fenti cselekményeivel több szabálysértést is megvalósított, amely miatt a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya szabálysértési eljárást indított.