NET-re fel! Szólj a Nagyinak!

Nagykanizsa Önkormányzata Idősügyi Tanácsa közösségi szolgálatos diákok közreműködésével Ezüstnet címmel ingyenes alapfokú, 30 órás -10 alkalommal 3-3 óra – számítógépes tanfolyamot szervez a város időskorú lakossága részére.

ezustnet2A tanfolyam hallgatói a a képzés során „unokáiktól” tanulhatják meg a számítógép alapfokú kezelését, az internetezés, szövegszerkesztés kezdő lépéseit. A tanfolyamnak a Halis István Könyvtár ad otthont, a tanfolyam műszaki hátterét pályázat útján kimondottan erre a célra nyert számítógépek adják. A szervezők arra számítanak, hogy az érdeklődés tömeges lesz, azért tavasztól folyamatosan, hétköznap délutánonként, szombatonként pedig 9 és 13 órai kezdettel szervezik a csoportokat. A jelentkezési határidő február 28.

A jelentkezési lapot innen lehet letölteni: http://www.nagykanizsa.hu/index.php?m=6&id=1862

(ehhez már az unoka vagy a gyermek segítsége), s ide kell küldeni: szabados.gyula@nagykanizsa.hu . Faxon is fogadnak jelentkezéseket a 93/510-077-es számon, illetve személyesen is leadható a kitöltött jelentkezési lap a Polgármesteri Hivatalban és a Halis István Városi Könyvtárban.