Szigetelőszalaggal alakította át rendszámtábláján a betűket

Bíróság elé állítási javaslattal zárta le a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya azt a nyomozást, amelyet egyedi azonosító jel meghamisításának bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendeltek el.

A gyanú szerint átragasztotta Man típusú nyerges vontatójának rendszámtábláján a betűket az a 36 éves inárcsi férfi, akit 2013. december 12-én 13 óra 20 perc körüli időben igazoltattak a zalai rendőrök az M70-es autóúton. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a jármű első és hátsó rendszámtáblája nem egyezik meg, a férfi fekete szigetelőszalaggal átalakította hátsó rendszámtáblájának betűit, az első szélvédőn elhelyezett regisztrációs matricát pedig ragasztószalaggal takarta el.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 36 éves K. Gusztáv László inárcsi lakos ellen egyedi azonosító jel meghamisításának bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a Nagykanizsai Járási Ügyészségnek.(police.hu)