50 éves az NTE 1866. Judo Szakosztálya

Az eseménysorozat keretein belül több újítás is bekerült az ünnepi programba a judo népszerűsítése érdekében – olvasható Németh József szakosztály elnök tájékoztatójában.

„ Az edzések helyszíneit bővítettük, a Kanizsa Centrumban az edzések nyilvánosság előtt zajlanak, az érdeklődők bármikor bekapcsolódhatnak az edzésekbe!

Ugyancsak a Mozgáscentrum ad otthont az immár hagyományossá vált Kanizsa Bajnokság megrendezésének

A négy fordulóból álló eseménysorozat első versenye 2014. március 21-én pénteken 17 órakor kezdődik meghívott csapatok részvételével, óvódás kortól az Ifi korosztályig.

Május 17-én Ünnepi Gálán elevenítjük fel az elmúlt 50 év eseményeit, emlékeit azokkal, akik részesei voltak a sikeres és kevésbé sikeres időszaknak.

Az ünnepi program része a decemberi Nemzetközi Mikulás Kupa Judo Verseny is, melyet az elmúlt 2 évben anyagi okokból sajnos nem tudtunk megrendezni. De idén erős szülői támogatottsággal már 15. alkalommal tartjuk meg, várjuk a hazai és nemzetközi csapatok részvételét. Az jubileumi esztendő végén Ünnepi Évzárót rendezünk –nyílt edzéssel, vacsorával- az ünnepi gálán és versenyeken résztvevő csapatok tagjaival, vezetőivel, támogatókkal.” (fotó: Kanizsa Centrum)