Bántalmazta volt élettársát – szomszédjai siettek a nő segítségére

A nagykanizsai rendőrök egy 33 éves semjénházai férfi ellen javasoltak vádemelést, aki súlyosan bántalmazta volt élettársát Nagykanizsán.

betörtajtóA gyanú szerint a 33 éves férfi 2015. augusztus 27-én az esti órákban megjelent volt élettársa nagykanizsai lakásánál, ahol az elkövető a résnyire kinyitott ajtót a nővel együtt belökte, majd a sértettet többször ököllel megütötte, a hajánál fogva ráncigálta a lakásban, miközben közös gyermekük a lakás egyik szobájában tartózkodott. A szomszédok siettek a fiatal nő segítségére, aki a bántalmazás következtében súlyos sérüléseket szenvedett. A gyanúsított még ezt megelőzően 2015. márciusától rendszeresen leskelődött a sértett munkahelye és háza környékén, ahol még a szemetest is átkutatta.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság a 33 éves semjénházai férfi ellen súlyos testi sértés bűntett, magánlaksértés és zaklatás vétség, valamint kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett iratokat.