Combon szúrta volt élettársát

A gyanú szerint egy 44 éves nő 2013. augusztus 12-én 23 órakor zalaegerszegi otthonában szóváltást követően egy 20 centiméter pengehosszúságú konyhakéssel combon szúrta volt élettársát, aki az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A nőt a zalaegerszegi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, aki a terhére rótt bűncselekményt részben elismerte. Azt mondta a rendőröknek, hogy a férfival már nincsenek élettársi kapcsolatban, azonban még egy lakásban élnek közös gyermekükkel. A kapcsolatuk évekkel ezelőtt megromlott, azóta gyakoriak a veszekedések, de tettlegességig még nem fajultak el a dolgok. Azon az estén mindketten indulatosak voltak, kölcsönösen szidalmazták egymást, a volt élettársa tányérokat dobált felé, ekkor vette magához a kést, és dobta a férfi irányába.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya S. Mariann ellen súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Zalaegerszegi járási Ügyészségnek.