Cserbenhagyás – Baleset a körforgalomban – Ütközés lopott autóval

bele1Nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett egy 63 éves, nagypáli férfi abban a közlekedési balesetben, amely vasárnap este történt Kispáliban. A rendelkezésre álló adatok szerint egy eddig még ismeretlen típusú gépkocsi közlekedett a József Attila úton Nagykutas felől a 76-os főút irányába, amikor eddig még tisztázatlan körülmények között elütötte a kerékpározó férfit, aki elesett. A személygépkocsi sofőrje a helyszínről segítségnyújtás, illetve adati hátrahagyása nélkül elhajtott. A rendőrséget egy szemtanú értesítette, a sérültet pedig a mentők a zalaegerszegi kórházba vitték. Az ügyben segítségnyújtás elmulasztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt eljárás indult a gépkocsivezető ellen, akit a zalaegerszegi rendőrök jelentős erők bevonásával, azóta is keresnek.

bele2Az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett egy nagykanizsai férfi, abban a közlekedési balesetben, amely ma, hétfőn reggel történt a Balatoni út és a Hevesi Sándor utca kereszteződésénél lévő körforgalomban. A rendelkezésre álló adatok szerint egy Opel Combo típusú tehergépkocsi közlekedett a Petőfi utca irányából a Hevesi út felé, amikor eddig még tisztázatlan körülmények között összeütközött a körforgalomban haladó, Yiying típusú segédmotorral. A motorost a mentők a nagykanizsai kórházba vitték, a tehergépkocsi vezetője és utasa nem sérült meg.

2_364Ugyancsak nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett egy 24 éves zalaszentgyörgyi, egy 24 éves hagyárosböröndi és egy 25 éves kávási fiatalember abban a közlekedési balesetben, amely vasárnap hajnalban történt a 76-os főúton. A három férfi egy Lada típusú autóval közlekedett Zalaegerszeg felől Kisbucsa irányába, amikor eddig még tisztázatlan körülmények között megcsúsztak, az autó az árokba csapódott, végül az úttesten állt meg. A három sérültet a mentők a zalaegerszegi kórházba vitték.

A baleset után derült ki, hogy az autó lopott volt, egy hagyárosböröndi hegyről lopták el még az éjszaka. Az ügyben lopás bűntett gyanúja miatt indult eljárás a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon.