Díjkitűzés: Keresik a rablót!

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 100.000,-Ft nyomravezetői díjat tűzött ki az alábbi bűncselekmény elkövetőjének kézre kerítésére.

Az eddig még ismeretlen férfi 2015. február 9-én 11 és 12 óra közötti időben Hévíz, tókifolyó térségében található kerékpárút melletti pihenőhely közelében leütött egy idős osztrák férfit. A támadó ezután az idős ember zsebéből kivette a pénztárcát, amelyben euro, személyi okmányok és bankkártya volt. A 77 éves férfi nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

20151202151302A feltételezett elkövető: körülbelül 180 cm magas, 40-50 év közötti, sovány testalkatú férfi, arca beesett, mélyen ráncos, orra normál méretű, szemei sötétek; fekete vagy barna színűek. A bűncselekmény elkövetésekor fekete combközépig érő kapucnis kabátot viselt, ami a fejére volt húzva. Valamint világoskék, egész vékony csíkozású farmer és fekete bőr félcipő volt rajta. Arcát kettő-három napos borosta borította, szemüveget nem viselt. A sértett elmondása szerint az elkövető ápolatlannak tűnt, több foga is hiányzott.