Egy kis kocsmai csetepaté – pofon kontra karmolás

Még 2013. december 21-én késő este egy salomvári vendéglőben verekedett össze egy 46 éves helyi nő és egy 46 éves zalacsébi férfi. A két vendég között először szóváltás alakult ki, ami tettlegességig fajult. A dulakodásban a férfi ököllel arcon ütötte a nőt, aki megkarmolta a férfi nyakát.

 A nő a bántalmazás miatt az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, ezért magánindítványt terjesztett elő támadójával szemben, míg a férfi nem tett magánindítványt a nő ellen.

 A verekedőket a zalai rendőrök alig negyed órán belül elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket. A férfi a terhére rótt bűncselekményt elismerte, a nő pedig azt mondta a rendőröknek a kihallgatásán, hogy ő nem verekedett, csak védte magát.

 A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya Sz. Gy. ellen garázdaság vétség és könnyű testi sértés vétség, valamint B. Sz. M-né ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Zalaegerszegi Járási Ügyészségnek.(police.hu)