Hétfőn tiltakozó útlezárások – itt kell figyelni!

A szakszervezetek hétfőn országos félpályás útlezárással tiltakoznak a kormány munkavállalókat hátrányosan érintő intézkedései, köztük a korkedvezményes nyugdíj eltörlése és a cafeteria többletadóterhei ellen – ezt Gaskó István, a tiltakozó akciót szervező Liga Szakszervezetek elnöke jelentette be még szerdán.

A LIGA által december 15-ére szervezett tüntetéshez a Közúti Közlekedési Szakszervezet is csatlakozott, az ország több pontján részt vesznek a megmozduláson.

A Zala Megyei Liga szakszervezet 2014. december 15-én hétfőn 7 óra és 16 óra közötti időben kettő békés tüntetést tart a megyében.

A demonstrációk helyszíne Zalaegerszegen, a 74-es számú főút 49 és 50-es kilométerszelvénye közötti útszakasz déli irányba, a jobb oldali sávban, Nagykanizsán pedig a 7-es számú főút 204+600-as kilométerszelvényétől a 204+300-as kilométerszelvényéig Budapest irányába, a jobb oldali útpályán.( Ez a szabadhegyi leágazó környezete.)

 A demonstrációt elkerülhetik Zalaegerszegen, a Balatoni úton át, a Batthyány úton keresztül a Kaszaházi úton; Nagykanizsán a Petőfi út 7-es számú főút kereszteződésénél Nagyrécse irányába a 7511-es úton, Nagyrécsén pedig a 7524-es úton át a 7-es főút felé.

 

Ebben az időszakban a járművek rendőri forgalomirányítás mellett közlekedhetnek az érintett útszakaszokon.