Itt a hétvége, ne maradj otthon!

Óriási búcsú a vásárcsarnoknál, box meccsek az Erzsébet téren, családi nap a keleti városrészben. Akár az egész napot el lehet majd tölteni szórakozással szombaton a városban.

A Vásárolj Kanizsán! ezúttal afféle őszi szezonnyitó lesz, hisz az elmúlt hónapokban megszokott jóval bőségesebb program kínálat várja mindazokat, akik délelőtt a Vásárcsarnok felé veszik az irányt. Többféle mesterség – kovács, kádár, méhész – bemutatója mellett a 9 órakor kezdődő megnyitó során tartják a „legszebb konyhakertek” verseny eredményhirdetését is.

A Lakóközösségi Információs Iroda délután „Hozd mozgásba a családot!” címmel szervez sport délután a Mező Ferenc térre ( Keleti Étteremmel szembeni terület). Délután 2 órától kora estig számos kanizsai sportegyesület tart bemutatót, lesz társastánc, hastánc, zumba, judo, karate, Az Intersport góllövő és kosárra dobó versenyt tart, a Zemplén Egyesület lábtoll-labda bemutatót tart, s ki lehet majd próbálni a kanizsai íjászok sportszereit, és lesz thai-boksz, és hagyományos ökölvívás is.

Persze aki a profi bunyósokat akar látni, annak 17.30-tól az Erzsébet téren a helye, ahol a tavasszal alakult Botos András Box Akadémia hagyományteremtő szándékkal rendez ökölvívó versenyt. A kanizsai öklözők megmérkőznek Graz bokszolóival az erre az alkalomra felállított sátorban, lesz veterántalálkozó, a remények szerint várják Kótai Mihályt és Szikora Istvánt, este pedig profi ökölvívó mérkőzés szórakoztatja a sportág híveit.