Ki legyen az év civil embere, önkéntese, közössége? – felhívás jelölésre

A Nagykanizsai Civil Kerekasztal felhívással fordul Nagykanizsa polgáraihoz és civil közösségeihez, hogy az általa alapított Köszönet Napján átadásra kerülő civil díjak odaítélésében ajánlásával segítse munkáját. 

NCK logo02A Köszönet napja a Civil Kerekasztal közösségei által szervezett bensőséges összejövetel. Ennek keretében az alapító szervezet visszaemlékezik az elmúlt esztendő legjelentősebb civil megmozdulásaira. Az ünnepség keretében a szavazatok alapján megválasztott legaktívabb civil személyeknek „Az év civil önkéntese-”, és „Az év civil embere”-, a legtöbb, és legjelentősebb civil tevékenységet végző csoportnak pedig „Az év civil közössége” erkölcsi díjakat adja át. Ekkor köszöni meg az alapító a nagykanizsai civil klubokat-, egyesületeket-, szervezeteket, civil megmozdulásokat legnagyobb mértékben támogató személyeknek és közösségeknek a munkáját, szponzori-, mecénási tevékenységét, és adja át számukra „A civilek mecénása”-, valamint „A civilek szponzora” erkölcsi díjakat.

Az év civil embere díjat az a személy kapja, aki az adott esztendőben a legaktívabb, példa értékű civil közösségi munkát végezte.

Az év civil önkéntese díjat az a személy kapja, aki az adott esztendőben a legaktívabb, legáldozatosabb, példát adó civil önkéntes munkát végezte.

Az év civil közössége díjat az a szervezet kapja, aki az adott esztendőben a legaktívabb, legtöbb, példa értékű civil közösségi munkát végezte.

Az év civil fiatalja díjat az kapja, aki az adott esztendőben a legtöbbet tett civil közösségéért, kortársaiért, a nála idősebbekért, aki áldozatkész tevékenységével, példamutatásával bizonyítja, hogy a civil munkában lehet számítani a fiatalokra is.

A civilek mecénása díjat az a személy vagy közösség kapja, aki az adott esztendőben a civil szervezetek segítésére a legnagyobb ellenszolgáltatás nélküli támogatást adta.

A civilek szponzora díjat az a személy vagy közösség kapja, aki az adott esztendőben a civil szervezetek segítésére a legaktívabb szponzori tevékenységet fejtette ki.

Kérjük, jelölésével segítse elő, hogy a díjakat az arra legérdemesebbek kaphassák meg. Ajánlattételét november 30-áig adhatja le személyesen a Civil irodán (Halis István Könyvtár alagsora), vagy a civiliroda.eu honlapon a Köszönet Napja menüpontban, E-mailben a civilkerekasztal@gmail.com címen, vagy a Civil Kerekasztal Egyesület Facebook oldalán.