Könyvelőt „keres” az Ipari Park – Ki lesz az első?

Nagykanizsa Ipari Parkja az elmúlt években szembetűnő változáson ment keresztül. A 1999 óta működő zónában gyors ütemben zajlottak a területvásárlások és fejlesztések. A park népszerűsége, a betelepült cégek száma az Inkubátorház megnyitásával pedig csak tovább nőtt.

Bár az ipari parkok profiljába illeszkedő termelő, gyártó cégek jelenléte meghatározó, az ipari környezetet megkívánó csarnokok mellett számos szolgáltató és kereskedő cég is képviselteti magát a területen. A paletta tehát sokszínű.

A betelepült vállalkozások egyre inkább felismerik az együttműködés lehetőségét. Beszállítói láncokba kapcsolódnak vagy szolgáltatásaikkal segítik egymást, növelve ezzel saját versenyképességüket is. Így lesz üzleti partner a pályázatíró és a bútorgyáros, az építőipari kivitelező és a vízkezelő, az építész és a fémlemez gyártó.

Egy gördülékenyen működő cégnek a körültekintően kiválasztott partnerek mellett fontos, hogy a napi ügyvitelét akadálytalanul végezze. Az  – Elmentem fénymásoltatni. Ezt még ki kell nyomtatni. Elszaladok a könyvelőhöz. – mondatok gyakran elhangzanak, a velük töltött idő pedig módszeresen aláássa a vállalkozás hatékonyságát; főként, ha azok elintézéséért még autóba is kell ülnünk és a város másik végébe hajtanunk.

Az Inkubátorházban a fenti irodai alapszolgáltatások magas minőségben elérhetők, kedvező áron. Most a könyvelőirodákon a sor! Itt az idő és a lehetőség, hogy megnyíljon az első könyvelőiroda az Ipari Parkban! Ki lesz az első?