Lakatlan házba csalta testvére élettársát, ott bántalmazta majd megerőszakolta

Egy harmincas évei végén járó férfi utolsó szabadságvesztés büntetéséből való szabadulását követően fiútestvérével, és annak élettársával egy Mura-menti faluban lakott.

2013 karácsonya utáni napon megkérte az élettársat, hogy menjen el vele a szomszédos Muraszemenyére lakatlan szülői házukhoz, mert onnan még jó állapotú használati tárgyakat lehet elhozni. Ezt követően egy kerékpárral elmentek Muraszemenyére, ahol a terhelt a nőt az udvari melléképülethez hívta, hogy ott vannak az értékek. A terhelt a helyiségbe lépő sértettet egy bottal tarkón vágta, amitől a nő a földre esett, majd felszólította, hogy vetkőzzön le, mert ha nem, akkor meg fogja ölni. Ennek nyomatékosítására elővett egy kb. 10 cm pengehosszúságú kést, majd a földre esett nő mellkasára térdelt, a melléképületben lévő matracra húzta, kezeit hátracsavarta, alsó ruházatát lerángatta majd – a sértett akarata ellenére, folyamatos bántalmazás mellett – közösült vele.

A Nagykanizsai Járási Ügyészség a többszörös visszaeső terhelttel szemben szexuális erőszak bűntette miatt emelt vádat a Nagykanizsai Járásbíróság előtt –olvasható dr. Kondákor Ferenc főügyész közleményében.