Landleros – Batthyány-s képeket keresünk!

Izgalmas időszak kezdődik a www.8800.hu életében, s remélhetőleg ebből egy kevés átragad majd olvasóinkra is. Most, hogy túl vagyunk az indulás, no meg a Dödölle fesztivál izgalmain, elkezdjük lassan bővíteni az Ilyenek voltunk képtárát. Célunk az, hogy inkább előbb, mint utóbb olyan képtárat állítsunk össze, melyben nagy eséllyel megtalálja magát mindenki, aki egykor valamelyik kanizsai általános vagy középiskolába járt.

batthyany_1988bNagyon sok fotónk van már, de sok még hiányzik. Ezek pótlásában számítunk weblapunk olvasóinak segítségére. Az egyes iskoláknál jelezzük majd, ha valamelyik évfolyammal, osztállyal gondjaink vannak, mert vagy a fotó nem került elő, vagy a névsor hiányos, vagy éppen nem tudjuk beazonosítani, hogy a meglévő képen kik láthatók. Időről időre közzé is tesszük az ebből a szempontból problémás osztályok listáját.
Indul tehát a nagy össznépi, vagy ha úgy jobban tetszik, összkanizsai képgyűjtögető. Ha van hozzá kedvük, idejük, vegyenek részt benne.
Most első alkalommal a Landler-Batthyány Gimnázium 1988-2000 közötti időszakát ajánljuk figyelmükbe. Ha megkeresik az Ilyenek voltunk rovatban a Gimnázium könyvtárát, láthatják, sajnos jó néhány hiányzik. De reméljük, nem sokáig.