Megrongálták a Telefonfülkét Nagykanizsán

bele1A kanizsai rendőrök egy órán belül elfogták azt a 24 éves nagykanizsai férfit, aki a gyanú szerint vasárnap hajnalban Nagykanizsán a Rozgonyi út, az Erzsébet tér és a Magyar út kereszteződésében álló nyilvános telefonfülke két oldali, valamint az ajtó felőli üvegét berúgta, melynek következtében az üveg kitört, ezzel több százezer forint kárt okozott.

A fiatalt a nyomozók rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki a terhére rótt bűncselekmény elkövetését beismerte. Elmondása szerint barátnőjével összeveszett az egyik közeli szórakozóhelyen, és hogy a dühét levezesse, belerúgott a telefonfülkébe.

bele2A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 24 éves N. Balázs nagykanizsai lakos ellen, aki szabadlábon védekezhet.

Korábbi írásunk a most áldozattá vált telefonfülkéről:  http://www.8800.hu/szolj-hozza/ipari-muemlek-varos-kozepen/

A szerk. megjegyzése: nem tévedés a címben a határozott névelő és a nagy t-vel írt Telefonfülke. Ha igaz, akkor mára ugyanis ez az egy maradt – eddig még viszonylagos épségben – ebből a nem is olyan régi kort idéző „utcabútor”-ból.