Mit csinálsz a hétvégén? – Van egy tippünk: szeress!

Ez a hét úgyis a szerelemről, házasságról szól. Elkezdődött vasárnap az ugyancsak Amerikából jött Házasság napjával, s zárul ma-holnap a Valentin nappal, illetve az erre fűzött programokkal.

Tehát szeress! Erre buzdítanak a hétvégi programok is.

Akár a kapcsolat megerősítésére, akár új kapcsolat kialakítására is kiválóan alkalmas egy fürdő buli. Zalakaroson a ma estei-éjszakai fürdőzéshez a By The Way majd a siófoki DJ Luxy szolgáltatja az érzelemfokozó muzsikát.

Ha a karosinál romantikusabb együttlétre vágysz, vonatozz egy kicsit pároddal. Igaz, ha Kanizsáról indulsz, akkor ebbe bele kell, hogy férjen egy kis autózás is hisz a Csömödéri Állami Erdei Vasút Valentin napi járata szombaton 16 órakor indul Lentiből, 17 órakor ér Csömödérbe (visszaút 17 óra 30 perckor), s közben ínycsiklandozó vacsorát fogyaszthatnak el a vendégek.

Ha már túl vagy a nagy döntésen, s arra készülsz, hogy hivatalossá tegyed kapcsolatodat pároddal, ott a helyed a Hevesi Művelődési Központban szombaton délelőtt az 5. Kanizsai Esküvő Kiállításon.

Az érzelmes hétvégét zárhatod egy lelkigyakorlattal. Vasárnap este az Alsótemplomban szent mise szól a szerelem ajándékáért.

A Valentin nap egyébként mára már önálló kereskedelmi kategóriává vált. Aki csak teheti, megpróbál e napra valami ügyes reklám trükköt kitalálni. Szerintünk ez verhetetlen:

valentin-saját

Szép szerelmes hétvégét!