Prostitúcióra kényszerítették a lányt

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális kényszerítés bűntett, kerítés bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást három férfival szemben.

A rendőrségre 2016. február 25-én érkezett bejelentés arról, hogy egy lányt bezárva tartott, bántalmazott és prostitúcióra kényszerített több férfi. A zalai rendőrök az esetről történt feljelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek, majd 2016. március 30-án 6 óra körüli időben lakóhelyeiken felkutatták és elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket, akiket a megyei rendőr-főkapitányságra előállítottak.

A gyanú szerint a három férfi rendszeres anyagi haszonszerzés reményében megszervezte és közreműködött abban, hogy a 17 éves lány és az eddig még nem azonosított további sértettek pénzért szexuális kapcsolatot létesítsenek férfiakkal. A fiatal lányt többször közösülésre kényszerítették és bántalmazták, melynek következtében nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Az egyik pacsai gyanúsított megszervezte, illetve rávette a sértettet arra is, hogy négy héten keresztül Németországban prostitúciós tevékenységet végezzen.  A nyomozók a lovászi, szentpéterúri és pacsai férfiakat gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes

Video a cikkhez: https://youtu.be/vV_ED1uBTns