Segít a K&H gyógyvarázs – Számítógépek a kórház gyermek osztályán

24 kórház gyermekosztálya nyert összesen 100 asztali számítógépet a K&H gyógyvarázs jóvoltából, amelyek az egészségügyi dolgozók munkáját hivatottak megkönnyíteni. Zala megyében a nagykanizsai és a zalaegerszegi kórház gazdagodott összesen 6 számítógéppel.

Zala megyében a Kanizsai Dorottya Kórház és a Zala Megyei Kórház 3-3 db számítógépet kapott. A gépeket az osztályok szakdolgozói elsősorban adminisztrációs feladataik elvégzéséhez használják.

?????????????

A Kanizsai Dorottya Kórház gyermekosztálya ezen kívül egy olyan számítógéppel is gazdagodott, amelyek kifejezetten a gyerekek kórházban eltöltött idejét könnyíti meg, hiszen a kicsik rendszeresen nézhetik rajtuk a K&H gyógyvarázs Youtube csatornáját. A mesetár több mint 300 videója között a népmeséken és a klasszikus történeteken kívül kortárs elbeszélések is helyet kaptak, így a kis betegek ízlésüknek és aktuális hangulatuknak megfelelően igen széles palettáról válogathatnak.

„A kapott számítógépekkel a gyors és precíz munkavégzés biztosított. Emellett a legfontosabb szempont, hogy a gyermekek nagy örömére most már a mesefelolvasáson kívül vizuális élményekben is gazdagodhatnak a beteg napok idején” – mondták el a kanizsai gyermekosztály dolgozói.