A sportfogadás lett a végzete?

A zalaegerszegi kórházból érkezett a bejelentés a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra még 2013. szeptember 2-án éjszaka, hogy egy súlyosan sérült férfit láttak el. A rendőrök a kórházban kihallgatták a 32 éves a zalaegerszegi vállalkozót, aki elmondta, hogy aznap este egy ismeretlen férfi késsel megtámadta lakásában. A zalaegerszegi rendőrök jelentős erők bevonásával kezdték meg az elkövető kézre kerítését, amikor a bűncselekmény helyszínétől nem messze az egyik kutyás járőr egy bokorban megbújó férfira lett figyelmes. A járőr igazoltatta a férfit, aki támadólag lépett fel, azonban az Igor névre hallgató németjuhász kutya lefegyverezte.
kutyaA feltételezett elkövetőt, egy 22 éves zalaegerszegi férfit előállították és őrizetbe vették a rendőrök. A gyanúsított a bűncselekménnyel kapcsolatban részleges beismerő vallomást tett.
A tegnapi tájékoztatón elhangzott: a felfegyverkezve elkövetett rablásnak minősülő eset nem az első ügye a 22 éves gyanúsítottnak. Jelenleg is folyik ellene eljárás Celldömölkön orgazdaság miatt, Zalaegerszegen pedig betöréses lopás kapcsán körözték.
Az MTI más forrásból úgy tudja, a támadás áldozata egy albán állampolgárságú, Zalaegerszegen tevékenykedő vállalkozó. Valószínűleg azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy közösségi oldalon rendszeresen közölte, sportfogadási játékokon esetenként százezres nagyságrendű nyereményekhez jutott.