A TÁNC KIRÁLYNŐJE ÉS A POP KIRÁLYA Nagykanizsán!

nagykanizsa_helikonnalA Queen of the Dance produkció miatt Catherine Gallaghert egész Európa ismeri, mint az ír sztepp királynőt. Ehhez a friss, dinamikus és pezsgő személyiséghez párosul Michael Jackson, a King of the Pop időtálló stílusa.

A Michael Jackson ALIVE egy korszakalkotó show, hiszen egyedüli módon keveredik az ír sztepp és Michael Jackson kultusza. Catherine  Gallagher új produkciója életben tartja a pop-király kultuszát az ír sztepptánc varázslatos mozgásvilágán keresztül. A műsor minden koreográfiája egy-egy Michael Jackson klasszikusra készült, új oldaláról bemutatva a halhatatlan énekes dalait.

Az ALIVE című mega-show két olyan karizmatikus, lehengerlő és feledhetetlen egyéniség közös produkciója, amelyet az európai közönség még sohasem látott.

Michael Jackson ALIVE-5A  társulat tagjai mind magasan kvalifikált, sokoldalú művészek, akik nemcsak  az  ír  táncművészetben mozognak otthonosan, hanem a balett, az akrobatikus show-tánc, a társastánc műfajait is kiemelkedően magas szinten űzik. A hihetetlen és látványos koreográfia az ír sztepp elemein kívül tartalmaz show-, és akrobatikus táncot, hiphop-ot, valamint magába foglalja a balett jellemzőit is. Az önmagában is lebilincselő táncot a professzionális látvány- és hang-technika teszi feledhetetlenné. 

A Michael Jackson ALIVE show-t a kanizsai közönség november 28-án láthatja a HSMK-ban.