Írország Hercegnője Nagykanizsán!

beleA Queen of the Dance Ír Sztepp Tánc Show a többszörös ír sztepptánc nemzeti bajnoknő, Catherine Gallagher vezetésével május 9-én Nagykanizsán lép fel.

Az ír sztepptánc műfajában ez az egyetlen produkció, ahol a szólista nem férfi, hanem egy rendkívül tehetséges hölgy, aki tánctudásával, előadó-művészetével elvarázsolja  a nézőt

Catherine Gallagher új táncműfajt teremtetett, amely egyszerre őrzi az ír sztepptánc hagyományait, de mégis modern és megújult. A Queen of the Dance, nevének megfelelően valóban az ír sztepptánc Hercegnőjét mutatja be a közönségnek – társít sokféle stílust és műfajt, legyen az akrobatikus tánc vagy balett, ezzel különleges kulturális élményt ígérve!

bele2A gyönyörű fellépő ruhák, fergeteges ritmusok, új és modern koreográfiák mellett az előadás részét képezik az akár önálló koncerttel is felérő ír dallamok.

A show látogatói saját maguk győződhetnek meg arról, ahogy a géppuskalábú táncosok másodpercenként valóban tizenötöt koppantanak lábukkal, amit csak Catherine Gallagher tud felülmúlni.