Tortafesztivál – játsszon a 8800.hu –n és lakjon jól ingyen!

A kanizsaiak szeretnek jókat enni (másutt is, de itt különösen).

Szeptemberben dödölle, néhány hete pogácsa, most pedig itt a Tortafesztivál!

A Kanizsa Centrum Bevásárlóközpont munkatársait is meglepte, hogy a szombaton harmadik alkalommal megrendezendő édesség mustrára több mint 40 csapat nevezett. Lesz tehát bőven nézni, és kóstolni való. Ez utóbbiról – tanulva az előző kettő fesztivál tapasztalatiból- most úgy is megpróbálnak gondoskodni a szervezők, hogy előre felhívták a nevezők figyelmét: hozzanak bőségesen az általuk készített süteményekből, mert érdeklődőből és kóstolgatni akaró vendégből nem lesz hiány.

gerologo copyA www.8800.hu a Kanizsa Centrum Üzletközpont és a Gerő Cukrászda jóvoltából kettő játékot is hirdet a Tortafesztiválhoz kapcsolódóan.

Olvass figyelmesen és nyerj egy tortát!

A Fesztivál kapcsán tegnap közzétettünk a weblapon egy írást, végén egy kérdéssel, melyre a cikkben található meg a válasz. Itt az írás: http://www.8800.hu/aktualis/tortafesztival-elore-egy-tortaert/

Ő a jutalom!

Ő a jutalom!

Azaz, ha elolvassa a cikket, tudja majd, hogy milyen választ kell elküldenie, egy az írás alatt található linken keresztül a 8800.hu szerkesztőségébe.

A helyes válaszolók között hétfőn, november 11-én este a Kanizsa Centrumban lévő Gerő Cukrászdában sorsolunk ki egy, a mellékelt fotón is látható tortát.

Lájkolj, és Gerő Cukrászda vendége leszel barátaiddal együtt egy korlátlan sütemény vacsorára!

Szombaton délután 16-17 óra között felkerül a 8800.hu Facebook oldalára valamennyi, a versenyre nevezett torta fotója. Nincs más tennivaló, mint lájkolni a legjobban tetsző alkotást. A szavazás vasárnap este 8 óráig tart.

Ebből választhat a nyertes

Ebből választhat a nyertes

Hétfőn este pedig, a tortával együtt kisorsoljuk annak a nevét, akit a Gerő Cukrászda november 15-én, pénteken este harmad magával vendégül lát egy torkos sütemény vacsorára. A szerencsés nyertes és két társa akkor, pénteken este 17-19 óra között annyi süteményt ehet a Gerő Cukrászda kínálatából, amennyit csak akar! De mindig csak egy süteményt ehet, azaz akkor választhat a pultból új sütit, ha az előzőt már elfogyasztotta.

Olvass, lájkolj, nyerj egy tortát vagy egy sütemény vacsorát itt: www.8800.hu.

kanizsa-centrum