Új honlappal és közösségi oldallal jelentkezett a Nagykanizsa Vagyongazdálkodási Zrt.

nkvg_logo_ujAz önkormányzati tulajdonú ingatlanokat kezelő Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt. arculatváltása új mérföldkőhöz érkezett. Év elején a vállalat új logóját mutatta be, amely színében és formavilágában is harmonizál Nagykanizsa város logójával, kihangsúlyozandó a cég és a tulajdonos önkormányzat között fennálló együttműködést és egységet.

Az új, mobileszköz-és felhasználóbarát weboldalon a lakossági ügyfelek a megüresedett önkormányzati bérlakások bérleti jogának elnyerésére kiírt pályázatok mellett az lakóingatlanok bérbeadásának menetét is megismerhetik.

A befektetni kívánók a belvárosi üzlethelyiségek bérbeadásának lépéseiről, az Inkubátorház modern irodáiról valamint, a város ipari parkjának befektetési területiről szerezhetnek hasznos információkat.

A honlapon rendhagyó módon a társaság minden dolgozója bemutatkozik, hiszen kiemelten fontosnak tartják a bizalom kiépítését ügyfeleikkel szemben.

A modern weboldal mellett a Vagyongazdálkodási Zrt. már a legnépszerűbb közösségi oldalon is elérhető. A tetszik gombra kattintás után a látogatók naprakész híreket olvashatnak a kezelt ingatlanokról, vonatkozó jogszabályokról és pályázati felhívásokról.

A honlap elérhetősége: http://www.nkvg.hu/