Új pénzintézet Nagykanizsán – Mecsekvidéke Takarékszövetkezet

A mecseknádasdi székhelyű takarékszövetkezet korábban elsősorban Baranyában gyarapította fiókjai számát, idővel pedig már az egész Dél-Dunántúl vált tevékenysége terepévé.

beleA néhány napja már működő, s tegnap egyházi áldással ünnepélyesen is felavatott kanizsai fiók a sorban a 21. A számmisztika szerint egy szerencsés szám, de az új kanizsai pénzintézet tulajdonosai, munkatársai nem a szerencsében, hanem a speciális szakmai programban bíznak, amikor a kanizsai fiók lehetőségeit veszik számba. Amellett, hogy természetesen teljes körű lakossági banki szolgáltatást kínálnak bárkinek, aki hozzájuk fordul, üzleti stratégiájuk középpontjában a mezőgazdasági vállalkozások pénzügyi segítése áll.

bele2A Zrínyi utca 15. szám alatt, a Célpont Üzletház földszintjén kialakított fiók nyitásának előkészítése során már közel 200 ügyfelet nyertek meg maguknak, s úgy tervezik, hogy az év végéig a kihelyezett hitel állomány eléri az egy milliárd forintot. Ehhez minden bizonnyal komoly segítséget jelent, hogy a nyitást követő hónapokban kedvezményes – esetenként a szokásosnál akár 50 százalékkal is jobb kamat feltételeket kínálnak ügyfeleiknek.