Verekedés a bálban – augusztusi ügy, most zárták le

Vádemelési javaslattal zárta a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya azt a nyomozást, amelyet nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntett és egyéb bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendeltek el.

A gyanú szerint 2013. augusztus 11-én hajnali 3 óra körüli időben egy zalalövői rendezvényen két falubeli férfi megvert egy 23 éves fiatalembert. A rendelkezésre álló adatok alapján a két férfi a földön fekvő sértettet többször megrúgta, egyikük ököllel arcon is ütötte. A 23 éves férfi a bántalmazás következtében könnyű sérüléseket szenvedett. A zalaegerszegi rendőrök a testvérpárt elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki őket. A bűncselekmény elkövetését csak az idősebb férfi ismerte el.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 29 éves B. Norbert és a 36 éves B. Zsolt zalalövői férfiakkal szemben nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntett és egyéb bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Zalaegerszegi Járási Ügyészségnek.