Kondricz Bence – egyre több a segítő kéz, gyarapodik az adomány

Nem hiába forgatta a palacsintasütőjét Vitéz László Murakeresztúron, 239 támogatójegyet vásároltak meg, 119500 forint lett a jegyár bevétel, melyet Kondricz Bence felépülésére ajánlottak fel.

közönségA Szombathelyi Mesebolt Bábszínház művészei előadásukkal járultak hozzá az eseményhez, a muramentiek összefogását pedig jól mutatja a Zrínyi Miklós Általános Iskola, a Fityeház Fejlődéséért Közalapítvány és a 7mérföld Gyermekszínház munkatársainak, aktivistáinak közös erőfeszítése.

Mélyen megdöbbentett minden Fityeházon élő embert, ami a cseppnyi Kondricz Bencével történt. Az egész falu összefogott, hogy segítsünk a súlyos égéséi sérüléseket szenvedett, hosszú gyógykezelés előtt álló 3 éves kisfiúnak. De nem csak a falu, hanem Nagykanizsai, Fityeházi és környékbeli vállalkozók, családok is segítségére siettek.

urnazárásA fityeházi alapítók által létrehozott Charity Shop – Adomány Pont üzlet forgalmának 10%-át ajánlotta fel Bence családjának. Emellett a hálózathoz tartozó négy üzletben – Nagykanizsán, Zalaegerszegen, Zalaszentgróton és Nagyatádon – adomány urnákat (melyek szintén segítő kezek munkái) helyeznek ki. Az urnák hitelesítésére és hivatalos, szabály szerinti zárására pénteken került sor Tatai István Fityeház polgármestere és Novák Antalné, a Fityeház Fejlődéséért Közalapítvány kuratóriumának elnöke közreműködésével.