Segíts Te is Bencének! – az Eötvös téri Adomány Pont felhívása

„ Normál esetben nem támogatunk magánszemélyeket, de most más a helyzet. Üzleteink mögött fityeházi alapítók állnak és ezért sem tudunk másként cselekedni.

Minden Charity Shop – Adomány Pont üzlet forgalmának 10%-át 2014. június 30-ig felajánljuk Bence családjának. Mi így szeretnénk segíteni Bence gyógyulását és támogatni családját az anyagiak előteremtésében.

benceAz alig hároméves fityeházi Kondricz Bence február közepén egy családi disznóölés során véletlenül háttal beleesett a forró abalébe. Testének nagy százaléka égési sérülést szenvedett, jelenleg a Pécsi Gyermekklinika intenzív osztályán részesül ellátásban, ami valószínűleg több hónapot vesz igénybe. Bencénél bőrátültetést kell végrehajtani.

Ha a vásárlásodon felül is szeretnél segíteni, akkor azt megteheted egyéni adományoddal az üzleteinkben, vagy a család által nyitott 74000535-10017423 számlára történő utalással. A közlemény rovatba ezt írd: Kondricz Bence gyógyulásáért.

A nálunk leadott adományokról nyilvántartást vezetünk és (ha az adományozók hozzájárulnak) azt rendszeresen megosztjuk itt Veletek: https://www.facebook.com/AdomanyPont

 

Segíts te is Bencének! „