Kondricz Bence gyógyítására adakoztak – Gyűjtőurna bontás a Charity Shopban

bele1Ma délelőtt a Charity Shop – Adománypont hálózat kanizsai üzletében a sajtó képviselői jelenlétében, a legszigorúbb normáknak megfelelő módon felbontották azokat a gyűjtő urnákat, melyeket még március elején raktak ki a boltokban azzal a szándékkal, hogy ilyen módon is pénzt gyűjtsenek a hároméves fityeházi kisfiú gyógyítására.

Mint emlékezetes, Kondricz Bence február közepén egy disznóölés során véletlenül háttal beleesett a forró abalébe. Testének nagy százaléka égési sérülést szenvedett.  Az elmúlt hónapokban a kisfiú több bőrátültetésen esett át, jelenleg a helyreállító műtétek előtt áll.

beleTakács Balázs a bolthálózat vezetője és Novák Antalné, a Fityeház Fejlődéséért Közalapítvány kuratóriumának elnöke közösen nyitották ki az urnákat, majd együtt végeztek számvetés, mely után kiderült, a négy üzletben (Nagykanizsán, Zalaegerszegen, Nagyatádon és Zalaszentgróton) összesen 86.080 forintnyi adomány gyűlt össze. Ehhez jön még az üzlethálózat felajánlása, miszerint a február vége- június vége közötti időszak tiszta hasznának 10 százalékát ugyancsak felajánlják Kondricz Bence gyógyítása költségeinek finanszírozására.