Köszönet Napja – kik lesznek az idei díjazottak?

A Nagykanizsai Civil Kerekasztal felhívással fordul Nagykanizsa polgáraihoz és civil közösségeihez, hogy az általa alapított Köszönet Napján átadásra kerülő civil díjak odaítélésében ajánlásával segítse munkáját.

Az idén 10. alkalommal megrendezendő Köszönet napja a kerekasztal közösségei által szervezett bensőséges összejövetel. Ennek keretében az alapító szervezet visszaemlékezik az elmúlt esztendő legjelentősebb civil megmozdulásaira. Az ünnepség keretében a javaslatok alapján megválasztott személyeknek „Az év civil önkéntese-”, „Az év civil embere”-, „Az év civil fiatalja”, a legtöbb, és legjelentősebb civil tevékenységet végző csoportnak pedig „Az év civil közössége” erkölcsi díjakat adja át. Ekkor köszöni meg az alapító a nagykanizsai civil klubokat-, egyesületeket-, szervezeteket, civil megmozdulásokat legnagyobb mértékben támogató személyeknek és közösségeknek a munkáját, szponzori-, mecénási tevékenységét, és adja át számukra „A civilek mecénása”-, valamint „A civilek szponzora” erkölcsi díjakat.

A kerekasztal működésével lefedett Dél-zalai térségből bárki tehet javaslatot hat kategóriában. A beérkezett javaslatok figyelembevételével a kerekasztal 11-fős elnöksége december eső felében dönt a kitüntetettek személyéről.

A Kerekasztal tagjai kérik, hogy lehetőleg minél többen segítsék elő jelölésükkel, hogy a díjakat az arra legérdemesebbek kaphassák meg. Az ajánlattételeket  november 30-áig adhatják le személyesen a Civil irodán (Halis István Könyvtár alagsora), vagy a www.civiliroda.eu  honlapon a Köszönet Napja menüpontban, E-mailben a civilkerekasztal@gmail.com  címen, vagy a Civil Kerekasztal Egyesület Facebook oldalán.

A civil díjak: Az év civil embere; Az év civil önkéntese; Az év civil közössége; Az év civil fiatalja; A civilek mecénása; A civilek szponzora.