Köszönet napja – várják a javaslatokat

P1220573Idén is lesz Köszönet Napja, azaz a Nagykanizsai Civil Kerekasztal Egyesület a városból érkező javaslatok alapján idén is díjazni szeretné a civil szféra jeleseit- jelentette be mai sajtótájékoztatóján Budavölgyi Kálmán, az Egyesület ügyvezető elnöke. Ekkor köszönik meg a nagykanizsai civil klubokat-, egyesületeket-, szervezeteket, civil megmozdulásokat legnagyobb mértékben támogató személyeknek és közösségeknek a munkáját, szponzori-, mecénási tevékenységét, és adják át számukra a civilek mecénása-, valamint a civilek szponzora díjakat.

Mint Mátyás József az elnökség tagja elmondta: november 1-25. között várják a javaslatokat, majd a döntést követően december közepén tartják a Köszönet Napját, amikor átadják az idei elismeréseket.

Kategóriák:

Az év civil embere díjat az a személy kapja, aki az adott esztendőben a legaktívabb, példa értékű civil közösségi munkát végezte.

Az év civil önkéntese díjat az a személy kapja, aki az adott esztendőben a legaktívabb, legáldozatosabb, példát adó civil önkéntes munkát végezte.

Az év civil közössége díjat az a szervezet kapja, aki az adott esztendőben a legaktívabb, legtöbb, példa értékű civil közösségi munkát végezte.

Az év civil fiatalja az a 11-25 éves fiatal lehet, aki az adott esztendőben a legtöbbet tett civil közösségéért, kortársaiért, a nála idősebbekért, aki áldozatkész tevékenységével, példamutatásával bizonyítja, hogy a civil munkában lehet számítani a fiatalokra is.

A civilek mecénása díjat az a személy vagy közösség kapja, aki az adott esztendőben a civil szervezetek segítésére a legnagyobb ellenszolgáltatás nélküli támogatást adta.

A civilek szponzora díjat az a személy vagy közösség kapja, aki az adott esztendőben a civil szervezetek segítésére a legaktívabb szponzori tevékenységet fejtette ki.

Szavazatot 2013. november 25-ig lehet leadni a Civil Irodán (Halis István Könyvtár alagsora, Nagykanizsa, Kálvin tér 5.), vagy beküldeni interneten a civilkerekasztal@gmail.com címre.