Rendbe teszik a Mentőállomás előtti útszakaszt is

Közlekedési létesítmények korszerűsítését kezdte el az elmúlt napokban a Tabán-Bau Kft. A társaság a nettó 43,5 millió forint értékű munkát, mely 6 nagyobb tételből áll, közbeszerzés során nyerte el.

beleA munkák közül a legnagyobb a Rózsa utca 22. számú társasházzal szemközti parkoló felújítása. A több mint 1100 négyzetméteres parkoló régi burkolatát már a múlt héten felbontották, ezen a héten várhatóan folytatják az új, 3 rétegű aszfalt terítésével és a buszmegálló járdaszigete mellett egy „zöld sziget” építésével.

A következő hetekben sorra kerül majd a Munkás utca 5-7. közötti parkoló utcák felújítására, korszerűsítésére, a Kisberki utcai parkolóból vezető lépcsők felújítására, a Bajcsy-Zsilinszky Endre utca végén új járda építésére, a Rákóczi-Hunyadi utcai csomópontban parkolók kialakítására is. A csomag 6. eleme olyan munka, mely eddigi elmaradását korábban már sokan kifogásolták. A társaság végzi a Bagolai sor elejének, azaz a mentőállomás illetve az orvosi ügyelet előtti útszakasznak a felújítását is.