Szombaton este bringások hada az Erzsébet téren

A Dráva Tour-nak, mely négy nap alatt Magyarország és Horvátország hat megyéjét érinti, szombaton kora este Nagykanizsán lesz a 3. napi befutója.

3. etap Pecs-NagykanizsaA 400 kilométeres távot a startlista szerint 16, egyenként 6 fős csapat teszi meg. Csütörtökön este Varasdon sprint versenyt tartottak, pénteken délután Koprovnicáról Pécsre kerekezett a mezőny, szombaton pedig a Pécs-Nagykanizsa közötti 152 kilométert kell leküzdeniük. A távnak mindjárt az elején lesz egy rövid „hegyi verseny”, amikor felkerekeznek a Mecsekre, majd Szigetvár- Kadarkút- Nagyatád – Kaszó – Iharosberény érintésével érnek valamikor este 6-7 között Kanizsára. Hogy a befutóra várakozó közönség addig se unatkozzon, már 17 órakor megkezdődik a ráhangoló program, lesz kerékpáros ügyességi KRESZ pálya, KRESZ-totó, Bringa-párbaj, kerékpáros free style show, majd a befutót követően a jelenlévő gyerekek között egy értékes muntain bike kerékpárt sorsolnak ki.

4. etap Nagykanizsa-HevizA Dráva Tour résztvevői – köztük a TEKER Nagykanizsa csapat – vasárnap délben ugyancsak az Erzsébet térről rajtolnak, a cél Hévíz, ahol a városba érve egy kb. 3 km hosszú körpályán 3 kört kell teljesíteni a verseny sikeres zárásához.