Ne maradj otthon szombaton, jó programok várnak!

risziAkár még boszorkányokkal is találkozhat, aki részt vesz szombaton délután a kanizsai Lakóközösségi Információs Szolgáltató iroda Halloween party-ján a Kanizsa Centrumban. A tökből készült lámpás csak egy, az aktuális érdekesség, melynek elkészítését bemutatják a Mikka-Makka 15 órakor kezdődő kreatív foglalkozásán. Nem fog unatkozni az sem, aki csak nézelődni akar. 16 órától a Tűzmadár mozgásszín bemutató, majd 17.30-tól a Tűzsárkányok – tűzzsonglőr csoport előadása várja a party vendégeit.

 

 

 

 

családiCsaládi hétvégét tartanak szombaton délután a kiskanizsai Móricz Művelődési Házban. 16.30-tól a kicsiknek szóló Kerekítő-mondókás móka után gyermek táncház, majd kézműves foglalkozás köti le az ifjabb generáció érdeklődését. A felnőttek táncháza 19 órakor kezdődik a Bojtár Népzenei Együttes közreműködésével.

 

 

 

 

 

jazzBár hivatalosan nem ünnep, de tény: 10 évadát kezdi szombaton a Kanizsa Big Band. A mára már a város határain túl is ismert és elismert együttes állandó rendezvénye a „Vendégségben a Kanizsa Big Band”-nél. A jubileumi szezon évadnyitó koncertjén a kanizsai Zeneiskola volt növendéke, Horváth Cintia jazz-énekes lesz a vendég. A koncert a már megszokott helyszínen, a Plakátházban 19 órakor kezdődik.