Vendég: Dr. Darnói Tibor rákkutató

Sokak érdeklődésére tarthat számot a Nagykanizsai Civil kerekasztal Egyesület mai, pénteki programja, mely 4 órakor kezdődik a Halis István Városi Könyvtárban.

Dr. Darnói Tibor rákkutató klinikai munkáját Idegsebészeten kezdte, melynek során betekintést nyert a daganatos megbetegedések mellett a stroke és a mozgásszervi betegségek műtéti és konzervatív kezelésébe, valamint a traumás betegellátásba. Koponya és gerinc műtétek terén szerzett gyakorlatot.

Kiemelt érdeklődési területei közé tartozik a komplementer medicina és a spirituális gyógyítás. Legfontosabbnak a testi-, lelki-, szellemi harmónia megteremtését tartja, mely az egyensúlyt és az egészséget biztosítja. Vallja:  „az ember a természet része, így azzal a lehető legszorosabb egységben kell élni. A lelki gyakorlatok és a szellemi tanítások megismerése segíti az embert abban, hogy tudatossággal élje és szervezze mindennapjait, hogy belső hangunkat meghallhassuk és önmagunkra találjunk. Meg kell ismernünk Önmagunkat, ami ugyan nagy bátorságot és őszinteséget követel, ám így személyiségünk megfelelő fejlődése által emelkedhetünk.”